60 dager bytterett

Det er helt greit å ombestemme seg, og vi vil at du skal være fornøyd med produktet du har kjøpt. Derfor kan du på Arbeidslys.no bytte et produkt du har kjøpt innen 60 dager fra du mottok varen! Dette gjelder også dersom du ønsker å returnere bare deler av din ordre.

Hvilke varer kan jeg returnere?

Som hovedregel kan alle produkter handlet hos Arbeidslys.no returneres.
Men vi har et par kriterier for å kunne gjennomføre en retur:

  • Varen må være ubrukt og uskadet – samt ligge som levert i originalemballasjen.
  • Emballasjen må være uskadet.
  • Produktet er ikke spesialproduser, eller skreddersydd.

Hvordan returnerer jeg en vare?

Dersom varen du har kjøp ikke skulle passe, eller du ønsker å bytte til et annet produkt, er det bare å ta kontakt med vår kundeservice. Du mottar da et returskjema, og sender varen tilbake til oss.

Det er viktig at produktet er ubrukt, og at originalemballasjen er uskadd. Husk at varen skal kunne selges på nytt.
Pakk derfor varen like godt som da den ble levert, og ikke teip eller klistre noe på originalemballasjen. Ved retur er du ansvarlig for at pakken kommer trygt og uskadd frem til oss.

Når du returnerer en vare til oss, får du tilsendt en rabattkode pr. epost som har lik verdi som ordrebeløpet. Rabattkoden benyttes i kassen, og trekker fra beløpet på din nye bestilling. Dersom du vil ha den nye varen raskere, kan du legge inn bestilling på dette på vanlig måte. Når vi mottar din retur, tilbakebetaler vi beløpet tilsvarende tilgodelappen. Vi har dessverre ikke mulighet til å refundere eventuelle fraktkostnader, fakturagebyr eller gebyr og renter fra Klarna.

Returfraktetikett

Vil du at vi skal ordne returfrakten? Ta kontakt med vår kundeservice på kundeservice@arbeidslys.no, så får du tilsendt skjema og returfraktetikett du kan benytte for å sende varene i retur til oss. Merk at kroner 129,- blir trukket fra tilgodelapp for returfraktetiketten.