HB4 (9006) | ODIN 28W LED

Artikkelnummer
O-0212
På lager
289,-

ODIN har utviklet et helt nytt og stilfullt design på 9006 LED pærer. Base i sort aluminium og den perfekte LED optikken! Det som gjør disse pærene til markedsledere er plassering av LED dioder både på siden og direkte ut av pæren, dette gjør at du får benyttet maksimal lyseffekt både av reflektor (Flood) og direkte bak (Spot) for lengre distanse en andre LED pærer.

Med hele 28 watt moderne LED teknologi pumper den sorte ODIN-pæren ut vanvittige 960 lumen! Med denne lysstyrken får du en helt ny opplevelse av LED pærer!

Vær oppmerksom på at pæren selges som enkel, er du ute etter et par må du bestille to stk. 

  • 9006 tåkelyspære
  • 2 års garanti
  • 960 lumen

Denne pæren har innebygget CAN-BUS motstand, og vil dermed hindre feilkode på de fleste biler med pærevarsling. Enkelte biler vil derimot klare å se forbi motstanden i pæren, spesielt tyske biler som Audi/VW og Mercedes. I disse tilfeller kan vi hjelpe deg med å bytte til et annet produkt. Dersom du sliter med feilmeldinger fra pærene dine anbefaler vi å ta ibruk ekstern motstand.

Til tross for at dette er veldig kraftige pærer, anbefaler vi kun bruk til tåkelys eller DRL. Pærene vil ikke være effektive i nær- eller fjernlys, da de sprer lyset for mye i forhold til originale halogen-pærer. Dersom du ønsker LED i nær- eller fjernlys anbefaler vi et av våre LED-kit.

Produktomtaler

Spesifikasjoner

Generelt

Artikkelnummer:
O-0212
E-merket:
Nei
Pærekategori:
Styling
Garanti:
2 år
Antall i pakken:
1 stk

Tekniske Data

Teknologi:
LED
Spenning:
12V
Spenningsområde:
12V (9-16V)
Strømforbruk:
28W
Pæretype:
HB4 (9006)

Fotometrisk Data

Lumen:
960lm
Antall LED:
14
Fargetemperatur:
6000K