BLACKVUE DR590 2CH 16GB | Bilkamera

Artikkelnummer
DR590-2CH
På lager
Tilbudspris 1947,- Før 2290,-

Enkelt bilkamera fra BlackVue, DR590 filmer i full HD 1080p med 60 bilder i sekundet, dette gir en krystallklar video. Kameraet har vidvinkel på 139 grader og Sony Starvis bildesensor som gir like godt bilde uansett om det er dag eller natt. 2CH modellen leveres med 2 bilkameraer for film både framover og bakover.

  • Filmer Full -HD 1080p-video
  • Night Vision gir enestående videoer
  • Blackvue viewer (Windows/Mac)

Bilkamera 590 DR590-2CH 16GB

  • Både front- og bakkameraet filmer i Full HD 1080P

  • Night Vision gir enestående videoer, selv i svakt lys

  • Sømløst opptak og adaptiv formateringsteknologi

  • Skifter automatisk til parkeringsmodus*

Brukervennlig dobbelt bilkamera med Full-HD
Utmerket dobbel full HD-kvalitet i et lite format, med Sony's STARVIS ™ bildesensor i frontkameraet for bedre lysstyrke i lite lys. DR590-2CH registrerer både foran og bak eller inne i kjøretøyet i Full HD 1080p. DR590-2CH beskytter bilen uten å være i veien, skjult bak bakspeilet ditt. 6 meter kabel medfølger.

Dobbel Full-HD bilkamera @30fps.
DR590-2CH spiller inn full HD 1080p-video på forsiden og baksiden av bilen din på 30 bilder per sekund, med 139 graders vidvinkel. Med Sony STARVIS bildesensor får du en god bildekvalitet dag og natt.
STARVIS er et varemerke som tilhører Sony Corporation.

Innebygd støt & bevegelsesdetektor
Under kjøring registrerer BlackVue støt og plutselige hastighetsendringer. Mens den er parkert, registreres det også bevegelser*. Videofiler er valgt, slik at du enkelt kan finne de relevante i BlackVue Viewer for Windows og Mac OS.

Blackvue viewer (Windows/Mac) håndterer dine videofiler
BlackVue Viewer er gratis å laste ned og bruke. Den lar deg enkelt endre konfigurasjonsinnstillingene for BlackVue. Viser videoen kronologisk og etter type (Normal / Hendelse / Parkering) for raskt å identifisere og arkivere viktige bilder.

Sømløs innspilling og adaptiv formateringsfri teknologi
Sømløs innspilling: DR590-2CH registrerer bare de eldste videofilene når microSD-kortet er fullt, i en sømløs loop. Adaptiv formateringsfri teknologi: BlackVue lagrer og organiserer filer på microSD-kortet på en svært effektiv måte. Det reduserer behovet for å formatere kortet og forhindrer filkorrupsjon selv etter flere skrivesykluser.

Ekstern GPS (tilbehør)
Den eksterne GPS-mottakeren (ca. 1 meter) legger til plasserings- og hastighetsdata til videoene dine. Hastighet: Hastighetsdata er lagt inn i videoen (kan slås av i innstillinger). Plassering: Du kan visualisere plasseringen av kjøretøyet på BlackVue Viewer's Map under videoavspilling.

Mikrofon på/av og formateringsknapp
DR590-2CH har en fysisk knapp for å slå på og av lydopptak direkte.
Et langt trykk på knappen kan også brukes til å formatere microSD-kortet uten behov for en datamaskin.

SONY Starvis-sensor gjør en forskjell
Sony STARVIS ™ bildesensor som DR590-2CH er utstyrt med fremragende ytelse selv i svakt lys. I tillegg kan Night Vision, som kan aktiveres fra innstillingene, ytterligere forbedre informasjonen i mørke omgivelser. Selv med Night Vision OFF, overstiger STARVIS-sensoren standard CMOS-sensorer som du kan se i sammenligningsbildene nedenfor:

Overvåking i parkeringsmodus*
Husk å vite at bilen din overvåkes mens du er borte. BlackVue bytter automatisk til parkeringsmodus for å overvåke parkert bil, men skriver kun til minnekortet når noe skjer (bevegelse eller påvirkning oppdages), 
som har to fordeler:
- Mindre sjanse for at viktige filer overskrives under lange parkeringsmoduser.
- Utvidet minnekortlengde på lang sikt.

Produktomtaler

Spesifikasjoner

Generelt

Artikkelnummer:
DR590-2CH
Garanti:
2 år
Antall i pakken:
1

Tekniske Data

Spenning:
12V, 24V
Spenningsområde:
12/24V