Billampe

Ser du etter en ny billampe eller lyspærer til en av billampene dine? Arbeidslys har et stort utvalg av alt innen kjøretøysbelysning.

SE VÅRE PRODUKTER

Dårlig belysning og sikt på veiene kan være farlig, og hvert år forekommer det ulykker i trafikken der dette er én av årsakene. 


Vi i Arbeidslys ønsker å bidra til å gjøre det tryggere å ferdes i trafikken. Hos oss finner du et av landets største utvalg innen kjøretøysbelysning til bil, lastebil, MC og båt. 


Vi tilbyr blant annet: 


  • Ekstralys til bil

  • Arbeidslys

  • Marinelys

  • Interiørlys

  • Pærer (Halogen, Xenon og LED)

  • Skilter, kufangere og vindusviskere

  • Tilbehør som refleks, festemateriell, LED-lommelykter og lyktedeksel

Billamper fra kjente leverandører

Vi har et spesielt stort utvalg av billamper. Alle biler er utstyrt med fjernlys som skal lyse opp minst 100 meter av veien, men med den lange høst- og vintersesongen vi har her i Norge, merker mange behovet for bedre belysning. 


Med ett eller flere ekstra fjernlys får du bedre oversikt og gjør bilturen tryggere både for deg selv og andre. Dette gjør også at du reduserer sjansen for viltpåkjørsler, noe det er spesielt stor fare for på høsten og vinteren.


Våre billamper kommer fra kjente produsenter som Lazer, Rigid, VisionX og ODIN Lights. Hos oss finner du ekstralys i alle prisklasser, med forskjellig design og kastelengde. Du kan for eksempel velge om du vil ha én smal og diskret LED-bar med over 1000 meters kastelengde, eller flere runde lykter. 

LED, halogen eller xenon?

Hos oss finner du billamper og lyspærer med LED, halogen og xenon. Mange lurer på hvilken av disse lyskildene de bør velge. De aller fleste biler er i dag utstyrt med halogen- eller xenonlys i frontlyktene, men når det kommer til ekstralys kan man også velge LED. 


Halogen gir et litt svakere og gulere lys enn xenon og LED – disse to gir et klarere, hvitere lys. Det er flere fordeler ved LED som gjør at mange nå foretrekker denne lyskilden både i hjemmet og som ekstralys på bilen. 


LED bruker rundt 80% mindre energi enn halogenpærer. Dette gjør at man slipper å bytte dem ut like ofte, noe som gjør dem både mer miljøvennlige og mer lønnsomme i lengden. 

Pærer til alle typer billamper

Dersom du har en lyspære som bør byttes ut, har vi også et enormt utvalg av pærer til alle typer billamper. I vårt sortiment finner du lyspærer med halogen, xenon og LED-lys. Dette gjør at du kan velge mellom pærer med klart og hvitt lys eller et litt mer dempet og gulaktig lys. 


Vi fører kjente kvalitetsmerker som Osram, Philips og PIAA. Vi tilbyr også småpærer til ryggelys og parklys. Se vårt utvalg av lyspærer her.

Arbeidslys – service i alle ledd

Vi legger stor vekt på at du som kunde skal få en god handleopplevelse, og veileder deg gjerne til å finne det produktet som passer best for deg. 


Hvis du lurer på noe angående våre produkter, så kontakt oss i dag. Vi hjelper deg gjerne!


SE VÅRE PRODUKTER