Arbeidslys.no er en av Norges ledende leverandører av kjøretøysbelysning. Bli forhandler i dag!

Bli Forhandler

Vi er deres nye leverandør av kjøretøysbelysning. Arbeidslys.no er en av landets største importører og distributører av lys og lysutstyr til kjøretøy og båt, og i motsetning til mange andre leverandører, er ikke bare lys et bi-produkt; det er vår spesialitet. Vi er stolte av å kunne tilby dere et av landets beste utvalg av produkter som gjør trafikken og arbeidsplassen til et tryggere sted.

Vi tilbyr et bredt produktspekter av lykter, pærer, varsellys og tilbehør fra store og kjente, til mindre men like kvalitetsrike produsenter – håndplukket fra hele verden. Vi utvider stadig vårt produktutvalg, og arbeider hver dag for å kunne tilby de beste produktene tilgjengelig på markedet. Hos oss kan du være sikker på at du får en vare som varer, og gjør deg og deres kunder tryggere i trafikken.

Fordeler som forhandler

Forhandlerinnlogging i nettbutikken

Med forhandlerkonto i nettbutikken, kan dere enkelt handle til deres avtalte priser. Alle produkter er listet med deres pris, veiledende utsalgspris og deres rabattsats. Legg i handlekurven og gå til kassen. Produktene er straks på vei til dere.

De beste forhandlerprisene

Som importør/distributør av de fleste merkevarene i vårt sortiment, kan vi tilby de beste forhandlerprisene i markedet.

14 dagers faktura

Vi gjør det enkelt og hurtig å bestille. Med 14 dagers faktura bestiller du lett i nettbutikken. Faktura ettersendes når produktene er sendt til dere.

Veiledning fra våre eksperter

Vi lever og ånder for lys, og det er det vi kan. Skulle dere ha behov for veiledning til produktene, regelverket eller alt annet innenfor vårt produktområde – er det bare å slå på tråden!

Rask og rimelig frakt

Med Posten Norge leverer vi raskt Bedriftspakke på dør. I tillegg svelger vi mye av fraktkostnadene, og dere får derfor svært lave fraktkostnader.

Listing i "Finn Forhandler"-kartet

Vårt "Finn Forhandler"-kart gjør det enkelt for kundene å finne deg som leverandør. Vi gir rett og slett våre sluttkunder til dere, slik at både dere og kundene blir fornøyde.

Søk om forhandlerkonto