Bli forhandler

Alt-tekst plasseres her

Deres nye leverandør av belysning

Vi er deres nye leverandør av kjøretøysbelysning. Arbeidslys.no er en av landets største importører og distributører av lys og lysutstyr til kjøretøy og båt, og i motsetning til mange andre leverandører, er ikke bare lys et bi-produkt; det er vår spesialitet. Vi er stolte av å kunne tilby dere et av landets beste utvalg av produkter som gjør trafikken og arbeidsplassen til et tryggere sted.

Vi tilbyr et bredt produktspekter av lykter, pærer, varsellys og tilbehør fra store og kjente, til mindre men like kvalitetsrike produsenter – håndplukket fra hele verden. Vi utvider stadig vårt produktutvalg, og arbeider hver dag for å kunne tilby de beste produktene tilgjengelig på markedet. Hos oss kan du være sikker på at du får en vare som varer, og gjør deg og deres kunder tryggere i trafikken.

Norsk importør og distributør

Vi er offisiell norsk importør og distributør av en rekke kjente merkevarer. Siden vi forhandler direkte med produsenten, kan vi tilby de beste prisene og ikke minst – den beste supporten på merkevarene.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

Fornøyde kunder

Vi streber hver dag etter fornøyde og godt belyste kunder. Dette lønner seg, og våre kunder er godt fornøyde med produkter og service.

5 stjerner

"God service og fantastiske produkter, god hjelp hos kundeservice med anbefaling av produkter ☺☺☺"

Raymond S.

"Vi har handlet varsellysbjelker i store volum hos Arbeidslys Norge siden 2014 og vi har ennå ikke fått én reklamasjon! Det viser at det er en god kvalitet i varene. Du kan trygt si at vi er storfornøyd!"

Terje Transeth
Salgsleder, TESS Østfold AS, Avd. Ski

"Vår opplevelse av Arbeidslys Norge er kort og godt veldig bra! De få gangene vi har hatt behov for hjelp har vi fått det med en gang. Det har aldri vært noe problem. Vi er veldig fornøyd!"

Øyvind Jamtveit
Delelagersjef, Autosenteret Notodden AS