CANbus kabelsett | Modernum

Artikkelnummer
ELE-EB193-2A
På lager
2390,-

Komplett kabelsett for montering av ekstralys på biler med avansert elektrosystem, slik som biler med LED eller Bi-Xenon hovedlys. Disse bilene kan du ikke benytte ordinært kabelsett på, da dette kan gi feilmeldinger i systemet.

  • Kabelsett for montering av ekstralys på biler med LED eller Bi-Xenon hovedlys
  • For inntil 2 ekstralys

PowerSwitch Canbus interface for montering av ekstralys på nye biler.

De fleste nyere biler i dag kommer med et relativt kompleks elektro-system, dette gjør det mer avansert å montere på ekstralys. Med Canbus kabelsett kan du enkelt koble ekstralys på nyere biler som Audi, VW og Volvo. Kabelsettet er E-merket, dermed godkjent for montering på biler i Norge, dette er alfa omega ved en eventuell brann etter montering.

Settet inneholder PowerSwitch som er et avansert relé bygget på Mos-Fet teknikk. PowerSwitch danner ingen spenningsendringer som genererer feilmeldinger på nyere biler. Dette er signalet som en pære sender når den har kortsluttet og gir beskjed til bilens hjerne om at en lykt er ute av drift og dermed kommer opp på dashbordet. Hvis du ikke benytter PowerSwitch, vil bilen kontinuerlig få feilmeldinger.

Kabelsettet med PowerSwitch er for to lykter eller en ledbar, settet er vanntett og kan monteres i motorrommet.

PowerSwitch har en innebygget termo-sikring, denne vil slå ut ved en eventuell overbelastning av settet. Passer for montering av ekstralys på nyere biler som Volvo XC70, Volvo XC90, VW Passat og VW Golf, Audi A4, A5, A6, A7 og A8 med flere.

Produktomtaler

Spesifikasjoner

Generelt

Artikkelnummer:
ELE-EB193-2A
E-merket:
Ja
Antall i pakken:
1 stk

Tekniske Data

Spenning:
12V
Maks. Strømtrekk:
25A