CANbus Styrestrøm | CANM8 CANNECT Highbeam

Artikkelnummer
CAN2695
På lager
1185,-

CANM8 CANNECT HIGHBEAM leverer en hurtig og varig løsning for å hente ut styrestrøm til ekstralys på biler med Bi-Xenon eller LED hovedlys. Mange av disse bilene har ikke et stødig 12V signal til lyktene som du kan hente ut styrestrøm til, og du må derfor benytte en enhet som dette.

  • For henting av styrestrøm på biler med Bi-Xenon eller LED hovedlys
  • Kobles til bilens CANbus
  • Gir stabilt 12V signal for styring av relé

Løsningen på problemet.

Med CANNECT HIGHBEAM fra CANM8 får du endelig styrestrøm til dine ekstralys på biler med Bi-Xenon eller LED hovedlys. Disse bilene har ingen direkte 12V spenning, og du kan derfor ikke hente ut styrestrøm på konvensjonell måte.

CANNECT HIGHBEAM henter ut styrestrømmen direkte i bilens hjerne, og gir ekstralysenes relé den nødvendige konstante 12V-strømmen for å aktivere ekstralysene.

Koblingsskjema

CANNECT HIGHBEAM kan monteres på alle biler med CANbus. Da ingen biler er helt like har vi derfor en stor database med koblingsskjema til alle biler. Når du bestiller dette produktet, legg igjen en kommentar i kassen med hvilken bil du skal koble til, så sender vi med koblingsskjema som sier hvor og hvilke kabler i bilen du skal koble deg til.

Produktomtaler

Spesifikasjoner

Generelt

Artikkelnummer:
CAN2695
E-merket:
Ja
Godkjenning:
ECE-R10
Antall i pakken:
1 stk

Tekniske Data

Spenning:
12V
Maks. Strømtrekk:
1A