CANM8 | CANNECT HIGHBEAM-3R

Artikkelnummer
CAN3723
Midlertidig utsolgt
1790,-

CANM8 CANNECT HIGHBEAM-3R leverer en hurtig og varig løsning for å hente ut styrestrøm til ekstralys og ryggelys på biler med CANbus-styring av lysene. På grunn av uttaket av signal for rygge-gir, egner HIGHBEAM-3 seg også veldig bra for deg som ønsker å montere ekstra ryggelys på kjøretøyet.

  • For kobling av ekstralys og ekstra ryggelys på biler med CANbus lysstyring
  • Gir stabil 12V styrestrøm for fjernlys og ryggelys

Løsningen på problemet.

Med CANNECT HIGHBEAM-3R fra CANM8 får du endelig styrestrøm til dine ekstralys med parklys på biler med Bi-Xenon eller LED hovedlys. Disse bilene har ingen direkte 12V spenning, og du kan derfor ikke hente ut styrestrøm på konvensjonell måte.

CANNECT HIGHBEAM-3R henter ut styrestrømmen direkte i bilens hjerne, og gir ekstralysenes relé den nødvendige konstante 12V-strømmen for å aktivere ekstralysene.

Koblingsskjema

CANNECT HIGHBEAM-3R kan monteres på de fleste biler med CANbus. Da ingen biler er helt like har vi derfor en stor database med koblingsskjema til alle biler. Når du bestiller dette produktet, legg igjen en kommentar i kassen med hvilken bil du skal koble til, så sender vi med koblingsskjema som sier hvor og hvilke kabler i bilen du skal koble deg til.

Produktomtaler

Spesifikasjoner

Generelt

Artikkelnummer:
CAN3723
E-merket:
Ja
Godkjenning:
ECE-R10
Antall i pakken:
1 stk

Tekniske Data

Spenning:
12V
Maks. Strømtrekk:
1A