CANM8 | Contactless Reader

Artikkelnummer
CAN3579
Midlertidig utsolgt
799,-

CANM8 kontaktløs leser for CANM8 CANNECT HIGHBEAM. Den kontaktløse leseren muliggjør permanent tilkobling til bilens CAN-system uten faktisk metall-mot-metall-tilkobling. I stedet for å måtte avisolere CAN-kablene i bilen, plasserer du kablene i leseren, og klikker på plass.

Obs! På enkelte biler er det svært tynne kabler på CAN, og det er derfor mulig at leseren ikke vil fungere optimalt. 

  • Kontaktløs leser for CANNECT HIGHBEAM
  • For loddefri installasjon på bilens CAN-kabler

Hvordan montere med Contactless Reader

Lokaliser CAN HI og CAN LO, slik som oppgitt i koblingskjemaet for din bil. Dersom du ikke har fått koblinskjema, anbefaler vi å laste ned CANM8 CANNECT-appen til iOS eller Android. Har du ikke en smartenhet, kan du ta kontakt med oss for koblingskjema.

Rett ut et stykke av CAN-kablene dersom disse er snurret sammen, og plasser inn i leseren. CAN LO-kabelen skal ligge innerst i leseren mot hengselen, og CAN HI skal ligge ytterst. Obs! Påse at kablene er så rette som mulig.

Dersom du får blinkende rødt lys eller solid rødt lys:

Påse at leseren er plassert så nært mot kablenes koblingspunkt som mulig. Dersom du fortsatt ikke får signal, forsøk med litt brettet papir mellom kablene og den ribbede gummien, slik at kablene blir bedre presset mot leseplaten. Forsøk også med et par strips rundt leseren for ekstra press.

Merk at dersom du benytter ordinær CANM8 CANNECT HIGHBEAM (Lilla boks), har den grønne kabelen på Contactless Reader ingen funksjon. Du altså se bort fra denne.

Produktomtaler

Spesifikasjoner

Generelt

Artikkelnummer:
CAN3579
Antall i pakken:
1

Tekniske Data

Spenning:
12V
Nominell Spenning:
5V