H11 80W LED Pære

Artikkelnummer
O-0214
Midlertidig utsolgt
299,-

ODIN H11 80 W LED-pærer med LED dioder både på siden og direkte ut av pæren, for maksimal lyseffekt. Pæren produserer godt over 1000 lumen og har en fargetemperatur på 6000 kelvin. 

Vennligst vær oppmerksom på at pæren selges som enkel, er du ute etter et par må du bestille to stk i nettbutikken.

  • LED H11-pære med kraftig lys
  • Tilsvarer 80W effekt
  • Selges som enkel pære

Odin leverer markedes aller kraftigste LED tåkelyspærer på hele 80 watt! Pærene gir godt over 1000 lumen og har LED dioder både i siden (reflektor) og direkte ut (spot), denne løsningen er enestående og du vil få et langt og brett lysbilde under kjøring. Fargetemperaturen er 6000 kelvin, dette gir et flott hvitt lys likt xenon. Pærene er utviklet med multivolt-teknologi (9-32V), det vil si at de like godt kan brukes på personbiler som lastebiler.

Watt: 80W

Volt: 9-32 volt
Sokkel: H11
Pris er pr. stk

Odin leveres med 2års garanti, enten du er bedriftskunde eller privatkunde.

Denne pæren har innebygget CAN-BUS motstand, og vil dermed hindre feilkode på de fleste biler med pærevarsling. Enkelte biler vil derimot klare å se forbi motstanden i pæren, og generere feilmeldinger. Dersom du sliter med feilmeldinger fra pærene dine anbefaler vi å ta ibruk ekstern motstand.

Til tross for at dette er veldig kraftige pærer, anbefaler vi kun bruk til tåkelys eller DRL. Pærene vil ikke være effektive i nær- eller fjernlys, da de sprer lyset for mye i forhold til originale halogen-pærer. Dersom du ønsker LED i nær- eller fjernlys anbefaler vi et av våre LED-kit.

Produktomtaler

Spesifikasjoner

Generelt

Artikkelnummer:
O-0214
E-merket:
Nei
Pærekategori:
Styling
Antall i pakken:
1 stk

Tekniske Data

Teknologi:
LED
Spenning:
12V, 24V
Spenningsområde:
9-32V DC
Pæretype:
H11