H11 | ODIN 28w LED

Artikkelnummer
O-0210
På lager
289,-

Med hele 28 watt moderne LED teknologi pumper den sorte Odin-pæren ut vanvittige 960 lumen! Med denne lysstyrken får du en helt ny opplevelse av LED pærer!

  • Nytt og stilfullt design
  • 960 Lumen!
  • 2 års garanti

H11 LED tåkelyspærer.

Odin har utviklet et helt nytt og stilfullt design på H11 LED pærer. Base i sort aluminium og den perfekte LED optikken! Det som gjør disse pærene til markedsledere er plassering av LED dioder både på siden og direkte ut av pæren, dette gjør at du får benyttet maksimal lyseffekt både av reflektor (Flood) og direkte bak (Spot) for lengre distanse en andre LED pærer.

Med hele 28 watt moderne LED teknologi pumper den sorte ODIN-pæren ut vanvittige 960 lumen! Med denne lysstyrken får du en helt ny opplevelse av LED-pærer!
LED-pærer fungerer på vanlig måte som halogen og byttes enkelt ut på din bil, pæren vil gi et mer moderne utsende med sine 6000 kelvin (hvitere farge) og vil passe perfekt sammen med f.eks xenon- eller LED-lykter.

Denne pæren har innebygget CAN-BUS motstand, og vil dermed hindre feilkode på de fleste biler med pærevarsling. Enkelte biler vil derimot klare å se forbi motstanden i pæren, og generere feilmeldinger. Dersom du sliter med feilmeldinger fra pærene dine anbefaler vi å ta ibruk ekstern motstand.

Til tross for at dette er veldig kraftige pærer, anbefaler vi kun bruk til tåkelys eller DRL. Pærene vil ikke være effektive i nær- eller fjernlys, da de sprer lyset for mye i forhold til originale halogen-pærer. Dersom du ønsker LED i nær- eller fjernlys anbefaler vi et av våre LED-kit.

Produktomtaler

Spesifikasjoner

Generelt

Artikkelnummer:
O-0210
E-merket:
Nei
Pærekategori:
Styling
Garanti:
2 år
Antall i pakken:
1 stk

Tekniske Data

Teknologi:
LED
Spenning:
12V
Strømforbruk:
28W
Pæretype:
H11

Fotometrisk Data

Lumen:
960 lm
Antall LED:
14
Fargetemperatur:
6000K