Lazer

Lazer

Ser du etter nye ekstralys til bilen din? Arbeidslys tilbyr Lazer LED-lys – markedets sterkeste ekstralys med en levetid på opptil 50.000 timer.

SE VÅRT UTVALG AV LAZER

Lazer Lamps er et britisk merke som produserer premium LED-lykter av suveren kvalitet. Merket ble startet opp i 2010, men har allerede rukket å ta bilbransjen med storm.

I begynnelsen ble disse billysene ofte brukt innen bilsport, men de siste årene har også nyere bilmodeller som BMW i8 og Audi R8 LMX tatt dem i bruk.

Selv om det antageligvis blir en stund til de fleste biler har slike fjernlys som standard, går det an å kjøpe ekstralys som gir deg den samme imponerende kastelengden og levetiden.

Stort utvalg av Lazer LED-lys

Arbeidslys har et bredt utvalg av ekstralys fra Lazer i alle varianter og prisklasser. Alle våre ekstralys er e-merkede og godkjent for bruk i Norge. Her kan du lese mer om de forskjellige modellene.

Lazer Triple-R

Triple R-serien er utviklet ut i fra de kompromissløse kravene som stilles til biler innen bilsport. Triple-R lysene kombinerer et stilig design med kraftig belysning, høy lyskonsentrasjon og en utrolig imponerende kastelengde.

LED-baren Triple-R 28 Elite har for eksempel en kastelengde på hele 2506 meter – noe som gjør at du lyser opp to kilometer av veien foran deg.

Disse ekstralysene er avlange, og kan monteres på skiltbraketten (mest vanlig), innfelt i grillen (en mindre synlig plassering) eller montert på kufangeren.

Lazer Linear

Linear-serien har et enda mer diskret og plasseringsvennlig design enn Triple-R, men med den samme utrolige lysstyrken og kastelengden.

Disse robuste ekstralysene er vann- og støvtette og har fem års garanti. Med andre ord – perfekte for norske værforhold.

Lazer Evolution

Med Evolution-serien får du alt i ett; et elegant design, utrolig lysstyrke og fem års garanti. Disse ekstralysene er skapt for å tåle tøffe værforhold, og er sertifisert vann- og støvtette.

Lysene har også en imponerende kastelengde – Evolution T28 har for eksempel en kastelengde på hele 1470 meter.

Hvorfor velge LED-lys?

Tidligere var de fleste biler utstyrt med Halogenpærer, men nyere biler er ofte utstyrt med LED-lys. Dette er det flere grunner til. En Halogenpære utgir hele 95 prosent varme, og bare fem prosent blir til synlig lys. En LED-pære kan derimot gjøre om rundt 80 prosent av energien til lys. Siden LED-pærer slipper ut så lite varme, er de mindre brannfarlige.

De er også langt mer kostnadsbesparende og miljøvennlige enn andre lyspærer. Dette er fordi de har mye lenger levetid enn for eksempel Halogen-pærer, noe som gjør at man ikke må skifte dem ut så ofte. Alle ekstralysene fra Lazer er utstyrt med LED-lys, noe som gir deg den beste lysstyrken og levetiden som finnes på markedet.

Les også: LED-lys til bil

Produkter du kan stole på

Helt siden Lazer Lamps ble startet opp i 2010, har ekstralysene deres vært en favoritt innen bilsportbransjen. Innen det første året med produksjon, hadde Lazer sine produkter blitt nominert til tre priser, blant annet for det mest innovative produktet innen motorsport i 2012.

Litt av grunnen til den store suksessen er ekstralysenes utrolige kastelengde, den robuste kvaliteten og det elegante designet. Alle ekstralysene fra Lazer Lamps har en garanti på fem år, men er designet for å vare i mer enn 50 000 timer.

Ekstralysenes linser er laget av tre millimeter Lexan GE polykarbonat med hard lakk, noe som gjør at de er resistente mot skader fra grus og tøffe værforhold. Alle disse ekstralysene er godkjent for bruk på norske veier.

Her hos Arbeidslys finner du et stort utvalg av Lazer Lamps i alle prisklasser og med opptil 2506 meter kastelengde. Når du kjøper et Lazer-produkt kan du være sikker på at du får et produkt som varer i årevis og lever opp til forventningene.

Hvorfor bør man ha ekstralys?

Når man kjøper en ny bil er den kun utstyrt med lysene som er lovpålagt å ha, for eksempel et fjernlys som skal lyse minst 100 meter fremover. Men med den lange høst- og vintersesongen vi har her i Norge, er det ikke alltid tilstrekkelig med en kastelengde på 100 meter.

Derfor har mange bilister undret seg over hvorfor det ikke har vært lov å montere ekstra fjernlys på bilen. I 2018 endret regjeringen endelig på denne trafikkregelen. Siden da har det vært lov å bruke så mange ekstralys man vil på bilen. Det er heller ingen krav om parvis montering eller noen begrensning på hvor sterke lysene kan være.

De ekstra fjernlysene må imidlertid være typegodkjent og merket med en E eller e. Alle ekstralysene vi i Arbeidslys selger er typegodkjente, og hos oss finner du ekstralys i forskjellige størrelser, slik at du kan velge størrelsen som passer din bil best.

Med ekstralys kan du føle deg tryggere i trafikken og oppleve en helt ny kjøreglede. Flere av lysene vi selger har en kastelengde på over 1000 meter – det er en hel kilometer med opplyst vei midt i mørketiden!

Ekstra belysning gjør ikke bare at du føler deg tryggere på veien, det gjør også at andre bilister kan se deg på lang avstand, og at du får øye på hindringer i trafikken raskt. På høsten og vinteren er det spesielt stor fare for viltpåkjørsler, noe som kan forhindres ved hjelp av ekstra belysning.

Om Arbeidslys

Hvert år skjer det ulykker på veien som følge av dårlig sikt eller manglende belysning. Arbeidslys.no er en av Norges ledende leverandører av belysning til bil, MC, båt og lastebil. Vi ønsker å bidra til å forhindre trafikkulykker og gjøre veien tryggere for alle.

Vi tilbyr kjøretøysbelysning av høy kvalitet fra markedets ledende merkevarer. Vi fører også kjente merker som Hella, Rigid og vårt eget merke ODIN. Våre produkter er skapt for å tåle et langt liv på veien i norske værforhold.

Kontakt oss i dag

Vi utvider stadig vekk produktutvalget vårt, og holder oss alltid oppdatert på det nyeste innen kjøretøysbelysning. Vi er svært opptatt av å tilby god kundeservice, og legger stor vekt på at du skal få en så god handleopplevelse som mulig.

Vi tilbyr 60 dagers bytterett og gratis frakt ved kjøp over 989,-. Hvis du har noen spørsmål om vår nettbutikk eller trenger veiledning, så kontakt oss gjerne. Vi ser frem til å høre fra deg!

KONTAKT OSS