Lazer Linear 18 Smart LED ekstralys

Artikkelnummer
0L18-LBA-B
På lager
Kun 1 igjen
11690,-

Lazer Linear 18 Smart LED Ekstralys  - Linear-serien fra Lazer har over flere år vært en bestselger i Europa, nå har vi fått en enda smartere og kraftigere ledbar. Linear 18 Smart er den første ledbaren på markedet med intergrert ned-dimming av lyset ved møtende trafikk. Lyset er også forbedret i nye Linear, noe som gjør at du får et herlig kombo lysbilde med over 18.000 Lumen!

  • E-Merket og godkjent
  • 18.000 Lumen
  • 1043 meter kastelengde

Hvorfor skal du velge denne lampen?

Lazer Linear 18 Elite tok markedet med storm for noen år siden, en forbedring av både lysbildet og lysstyrken i nye Linear Smart, kan det bli bedre? Her får du en av markedes kraftigste 20-tommere, i et flott design. Lazer Linear bjelkene er kjent for å kunne monteres lavt, gjerne under skiltet uten at du mister mye lys ned i asfalten, ekstralyset har nok en av de beste lysbildene vi har sett. Når lykten i tillegg klarer å pumpe ut over 18.000 lumen fra en heftig serie med LED dioder blir selv et to sifferet antall halogenlykter ikke målbare lengre på siden. Nevnte vi at Lazer er produsert i England og holder utrolig høy kvalitet? Derfor gir vi deg 5. års garanti på Lazer produkter.

Smart? kan en ekstralysbjelke være smart?

Absolutt! Lazer Linear 18 Elite Smart er faktisk smart! Her får du en ledbar som jobber sammen med deg for å gi mest mulig lys hele tiden. Hvis du har kjørt en bil med nærlysassistent som dimmer ned for møtende trafikk er det akkurat det denne nye lysbjelken gjør. Når du møter en bil på veien, dimmer lysbjelken ned feltet med møtende trafikk og opp igjen når bilen har passert deg. Samtidig vil du få lys på motsatt side, helt genialt! Se gjerne intruduksjonsvideoene på siden

Hva følger med i pakken?

1stk: Lazer Linear 18 Elite Smart
1stk: Komplett Lazer ledningsnett
1stk: Komplett tyverisikrings bolter
1stk: Komplett sett med sidebraketter

Produktomtaler

Spesifikasjoner