Lazer Triple-R 1000 Gen2 Led

Artikkelnummer
00R8-G2-B
På lager
Kun 1 igjen
6390,-

Lazer Triple-R 1000 Gen2 Standard er fjerde generasjon av Triple-R, og leverer kraftigere lys, med optimalisert lysbilde. Med sine 9240 lumen får du et 1225 meter langt lys med bredt lys nærmere bilen. Triple-R 1000 har også innebygget Lazers E-boost, som tar lampen ut av E-merket modus, og gir deg lampens fulle effekt.

Triple-R 1000 Gen2 Standard blir levert med 1 stk senterbrakett og vanntett superseal-kontakt.

  • E-merket LED Fjernlys
  • 9240 lumen
  • 1225 meter kastelengde

Kraftig og optimalisert

Denne oppgraderingen fra Lazer er mektig imponerende,  med nyeste LED teknologi og spot lys egner den seg godt både til off-road og vei.

Det kraftige LED-kjørelyset er et godkjent fjernlys med en lysstyrke på 9 240 lumen, fargetemperaturen på lyset er på 5000k og er valgt nøye for at man skal kunne få et mer detaljert bilde av hindringer som kan oppstå langs veien, samtidig som det sikrer en komfortabel kjøretur selv over lengre perioder.

Triple-R 1000 Gen2 leveres med muligheten til å koble til en integrert posisjons- / sidelysfunksjon, når det er behov for en lysinstallasjon som blir lagt merke til like mye på dagen som om natten. Det er mulig å koble til hvite eller oransje posisjonslamper, ganske enkelt ved å sette den tilsvarende ledningen inn i lampekontakten på installasjonsstedet, eller la begge være frakoblet for å få Triple-R 1000 til å fungere kun som fjernlys. Posisjonslysfunksjonen (kun hvit) er godkjent i henhold til ECE-regel 7, for å fungere parallelt med standard kjøretøylys.

Gjennom bruk av dual-output 'E-Boost' teknologi oppnår lampen godkjenning til ECE-regulering 112, slik at lampen kan kobles direkte til kjøretøyets standard fjernlys kjørelys (der UNECE-forskrifter er anerkjent).

Når lyset er i fullt opplyst er lysytelsen utenfor lovens tillatte grense, så ved å fjerne den medfølgende boosthetten fra baksiden av lampen reduserer lyseffekten til å være innenfor den tillatte grensen.

Britisk Kvalitet 

Triple-R 1000 blir produsert i Lazers egen fabrikk i England, med vakuum-metalliserte reflektorer og "uknuselig" polykarbonat-linse. Lazer har også inkorporert en elektronisk temperaturstyringsenhet, som passer på at lysutbyttet blir optimalisert for omgivelsestemperatur, slik at lyktene varer så lenge som mulig.

Inkludert i esken

I pakken finner du:
• 1 stk Lazer Triple-R 1000 LED Ekstralys
• 1 stk Senterbrakett
• 1 stk Superseal HAN-kontakt med avisolerte ledere
• Monteringsinstruksjoner

Ledningsnett medfølger ikke.

Produktomtaler

Spesifikasjoner

Generelt

Artikkelnummer:
00R8-G2-B
Farge:
Flerfarget
E-merket:
Ja
Godkjenning:
ECE R112
Referansetall:
12,5
Vanntetthet:
IP67
Garanti:
5 år
Antall i pakken:
1

Tekniske Data

Teknologi:
LED
Strømforbruk:
88W
Strømtrekk:
6.1A
Levetid:
50.000
Tilkobling:
SuperSeal-kontakt

Mål

Høyde:
73mm
Bredde:
410mm
Dybde:
105mm
Vekt:
1700g