Ledige stillinger hos Arbeidslys.no

Ledige stillinger

Markedsfører

Med økende antall kunder og bestillinger, har vi behov for en ny Markedsfører som vil være med på fortsettelsen av vår spennende utvikling. Du vil få en sentral rolle i markedsføringsavdelingen med store utviklingsmuligheter. Hos oss sitter du sentralt i Bodø og jobber i et ungt miljø. hvor du får mye frihet og ansvar. Din motivasjon trigges av å bli bedre på det du gjør, og du har et ønske om å stadig utvikle og forbedre deg. 

Vu ser etter en nysgjerrig og nytenkende person som kan være med på å styrke markedsføringsavdelingen, samt optimalisere våre digitale kanaler. Du er derfor godt oppdatert på utvikling og løsninger innen fagfeltet. Du bør også ha god helhetsforståelse for merkevarebygging, e-handel, kommunikasjon i sosiale medier og et godt blikk for kundeopplevelsen på nett.

Kontorplassen vil være i våre lokaler i Sneveien 11 i Bodø, med arbeidstiden 08.00-16.00, Mandag til Fredag.

Arbeidsoppgaver

Dine hovedoppgaver vil være å produsere innhold til vår nettbutikk og sosiale medier

  • Poste engasjerende og relevant innhold på våre sosiale medier som Facebook og Instagram
  • Ta og redigere gode produktbilder, skrive gode produkttekster.
  • Produsere og sende ut nyhetsbrev
  • Lage gode forklaringsfilmer for produkter
  • Samarbeide med vår samarbeidspartner innen annonsering på nett
  • Utvikle og teste nye markedsføringskanaler

Din personlighet

Som Markedsfører er du vårt ansikt utad mot kundene, og du må være et trivelig menneske med godt humør og arbeidsmoral. Du er fleksibel, og arbeider godt i tidvis hektiske tider. Det er fint om du har interesse for bil, men det viktigste er at du er lærevillig – da kunnskap om produktene er nødvendig for å gi best mulig informasjon til våre kunder.

Hva tilbyr vi?

Vi kan tilby deg et godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer. I tillegg til lønn etter avtale. Vi har ingen hytte i Sørøst-Asia, men du vil trives så mye i jobben at du ikke vil ha lyst til å dra på ferie uansett!

Føler du at du er en match? Send oss en kort søknad og CV til cv@arbeidslys.no!
Vi gjennomgår søknadene fortløpende.