Ledige stillinger hos Arbeidslys.no

Ledige stillinger

Kundeservicemedarbeider

Med økende antall kunder og bestillinger, har vi behov for en ny kundeservicemedarbeider. I vår kundeservice vil du være vårt hyggelige smil til kundebasen, og sørge for at kundene får besvart og behandlet sine henvendelser på telefon, chat og epost.

Kontorplassen vil være i våre lokaler i Sneveien 11 i Bodø, med arbeidstiden 08.00-16.00, Mandag til Fredag.

Arbeidsoppgaver

Dine hovedoppgaver vil være å følge opp henvendelser fra kunder på telefon, chat og epost. Du vil også være ansvarlig for effektiv og ordentlig behandling av returer og reklamasjoner som kommer inn. Vi vil gi god opplæring ved ansettelse, slik at du får satt deg inn i både produktutvalg og systemene du vil bruke daglig for å gjør jobben. I hektiske tider er det også mulig at du må hjelpe med pakking og utsending på lageret.

Din personlighet

Som kundeservice er du vårt ansikt utad mot kundene, og du må være et trivelig menneske med godt humør og arbeidsmoral. Du er fleksibel, og arbeider godt i tidvis hektiske tider. Det er fint om du har interesse for bil, men det viktigste er at du er lærevillig – da kunnskap om produktene er nødvendig for å yte best mulig service.

Hva tilbyr vi?

Vi kan tilby deg et godt arbeidsmiljø med hyggelige kollegaer. I tillegg til lønn etter avtale, har vi en god overskuddsbonusordning. Vi har ingen hytte i Sørøst-Asia, men du vil trives så mye i jobben at du ikke vil ha lyst til å dra på ferie uansett!

Føler du at du er en match? Send oss en kort søknad og CV til cv@arbeidslys.no!
Vi gjennomgår søknadene fortløpende.