LEDTECH FLARE | 180CM

Artikkelnummer
LT-F-180
På lager
Kun 1 igjen
17490,-

Solid og godkjent LED varsellysbjelke på 180 cm. Ledtech FLARE leveres med kontrollpanel og robuste festebraketter i rustfritt stål. FLARE er godkjent som varsellys, og leveres med 5 års garanti.

  • LED Varsellysbjelke med robuste fester
  • Solid unibody-konstruksjon
  • Kontrollpanel inkludert

Unik og robust.

Flare er bygget på en unik unibody-ramme i ekstrudert aluminium, som gir mer stabilitet og robusthet enn konkurrerende modulære varsellys. Unibody-rammen gir også et slankt og stilrent utseende. LEDTECH Flare-serien er godkjent for bruk på Norske veier med ECE-R65. Bjelken produseres i Europa av svært høy kvalitet, derfor kan vi gi hele 5 års garanti både til privat og bedrift.

Kompromissløs varslingseffekt

Med Ledtech FLARE får du et varsellys som ikke inngår kompromiss når det kommer til varsling. FLARE har i motsetning til mange konkurrerende varsellysbjelker, kraftige LED-dioder rundt hele kroppen – som gir ekstrem varslingseffekt rundt hele kjøretøyet.

Mønstervalg

Med Ledtech FLARE, og det medfølgende kontrollpanelet, kan du enkelt bytte mellom 6 varslingsmønster. Fra rolig av/på-blink, til ekstreme og hurtige blinkemønster. Det er også mulig å koble FLARE til eksisterende brytere i kjøretøyet dersom du ønsker dette – og mønstervalg kan settes på en fjærbelastet bryter.

Enkel og tilpasset montering

FLARE er utrolig enkel å montere, og med festebraketter som kan justeres langs hele lengden av varsellyset, passer FLARE på alle kjøretøy. (Festebraketter med magnet, og dørklemmer er tilgjengelig for avtagbare monteringer.) Varsellyset leveres med komplette kabler og kontrollpanel for av/på-styring og mønsterbytte.

Kabelen fra bjelken er bare 6 mm tykk, som betyr at du i mange tilfeller slipper å sette nytt hull i kjøretøyet, men kan heller trekke kabelen sammen med eksisterende kabler.

Produktomtaler

Spesifikasjoner

Generelt

Artikkelnummer:
LT-F-81
E-merket:
Ja
Godkjenning:
ECE-R65
Garanti:
5 år
Antall i pakken:
1 stk

Tekniske Data

Teknologi:
LED
Spenning:
12V, 24V
Spenningsområde:
9-32V DC
Levetid:
50.000 timer
Tilkobling:
Åpne ledere

Fotometrisk Data

Antall LED:
66

Mål

Høyde:
60 mm
Lengde:
1800 mm
Dybde:
300 mm
Kabellengde:
5 m