Våre merkevarer

PIAA (PIAA Corporation) ble stiftet i 1963 i Japan, med forpliktelsen å utvikle produkter i verdensklasse, som deres kunder kunne bruke med stolthet og selvtillit. I dag opprettholder PIAA denne forpliktelsen, ved å kombinere markedsdrevne konsepter med det nyeste innen teknologiske fremskritt og forskning – for å forbedre en hver sjåførs reise.

I et halvt århundre, har PIAA blitt gjenkjent som en markedsleder innen innovative kjøretøysprodukter. Visjonært design, inspirerende byggekvalitet og kvalitetskomponenter er kjennetegnet til det gode ryktet PIAA har bygget. Pådrevet av PIAAs Tekniske Designsenter i Japan, krysser produktene deres linsjen fra det ordinære til det ekstraordinære. PIAA har også sterkt fokus på e-merking av sine produkter – og en overveldende mengde av deres produkter er godkjente i henhold til reglementet, og dermed lovlig å montere.

PIAA utvikler sine produkter med forpliktelse for kvalitet og de ekstreme kravene fra verdens topputøvende racerbilsjåfører. Produktene har bevist sin kvalitet gjennom flere ti-år i krevende konkurranser som World Rally Championshop, 24 Hour Nürburgring, Super GT, Rally Dakar og Baja1000.

• PIAA Japan Offisiell Nettside
• Vårt utvalg av PIAA

 


 

I 2006 introduserte Amerikanske Rigid Industries E-serie LEDbarene, den første av sitt slag i LED-industrien. Siden da, har RIGID ledet innovasjonen innen fremover-prosjiserende LED. Frem til det punktet hadde industrien fokusert på tradisjonelle glødelamper for racing- og rekreasjonsbruk. Men, den avanserte LED-teknologien, kombinert med patentert Hybrid, Specter og Hyperspot optikk, tilbydde mer lys til en brøkdel av strømforbruket – og revolusjonerte dermed raskt industrien. Siden introduksjonen av deres første produkt, har RIGIDs design- og ingeniørteam, konstant utviklet nye og innovative kvalitetsprodukter med det nyeste innen LED-teknologi.

RIGID annonserte i 2015 et oppkjøp av Truck-Lite, og som undergruppe av det Britiske selskapet, tilbyr RIGID nå en rekke produkter som er E-merkede og godkjent for Europeiske og Norske veier. RIGID og Truck-Lite er stolte over at deres produkter er designet, utviklet og satt sammen i USA, med over 2.400 ansatte.

• Rigid Industries Offisiell Nettside
• Vårt utvalg av Rigid Industries

 


 

Lansert i begynnelsen av 2017, er ODIN Lights vår egen merkevare, og høydepunktet av årevis med forskning og erfaring i lys-segmentet. Vi har med ODIN samarbeidet med en rekke produsenter, og håndplukket hver eneste komponent i produktene for å kunne tilby en serie lysprodukter med toppspesifikasjoner. Mange av våre ODIN-produkter holder IP69K vanntetthetsgrad, utrolig lysstyrke, og serien har også en rekke ekstralys med E-merking. Med ODIN har vi også utviklet innovative produkter som ODIN MXL, et LED arbeidslys med varme i linsen – slik at det ikke bygges opp snø eller is på lykten.

ODIN er en fullspektrum lysserie, fullt utrustet med arbeidslys, ekstralys, varsellys, pærer og alt du behøver av tilbehør. Siden ODIN Lights er vår egen merkevare, og vi forhandler direkte med fabrikk, kan vi tilby produkter med gjennomgående høy kvalitet, til en litt hyggeligere pris.

• Vårt utvalg av ODIN

 


 

Etablert i Estland i 1993, er Metec et av verdens ledende metallverksteder. Metec utvikler og produserer bøyler og andre beskyttelsessystemer til de fleste bilmerker og modeller innen varebil- og pickup-kategoriene. Metec produserer sine produkter av hånd-polert rustfritt stål i deres fabrikk og utviklingssenter i Tartu, Estland, og kan skilte med så mye som 6 års garanti på bøylenes overflatebehandling.

Vi er Norsk importør av Metec, og i nettbutikken finner du kufangere, små og store bøyler, stigtrinn og andre påbygg. Et av de store fortrinnene for Metecs produkter er ikke bare flott og varig overflatebehandling – men også hurtig montering og detaljerte monteringsinstruksjoner, slik at monteringen av kufangeren går så smertefritt og raskt som mulig.

• Metec Offisiell Nettside
• Vårt utvalg av Metec

 


 

Siden etableringen i 2010, har Britiske Lazer Lamps vært i forkant av LED-teknologi, og brakt høykvalitetsprodukter til sine kunder. I prosessen har Lazer satt standarden innen ettermontert kjøretøysbelysning. Ved å kombinere konkurransevinnende ytelse med kjøretøysindustriens kvalitetsstandarder, er Lazer Lamps ansett som en av markedslederene i industrien.

Lazer er stolt av å kunne produsere sine produkter i storbritannia, og har introdusert markedsledende produkter, pådrevet av selskapets direktør Ben Russel-Smith – som har arbeidet i forkanten av utviklingen av kjøretøysbelysning siden 2002. Lazer leverer lykter i toppklasse, og store deler av deres utvalg er E-merket og godkjent, slik at du kan bruke deres produkter lovlig på Norske veier.

• Lazer Lamps Offisiell Nettside
• Vårt utvalg av Lazer

 


 

Vision X ble etablert i 1997 i Seattle, USA, med visjonen om å revolusjonere lysindustrien – og i dag gjør Vision X nettopp dette. Utviklet ved deres hovedkontorer i USA, produseres alle produkter fra Vision X i deres egen fabrikk i Sør-Korea. Vision X LED er produsert med varighet i tankene, og kjøretøy og sjåfører i alle segmenter, tilogmed NASA, har valgt Vision X LED-lykter for deres høye lysstyrke og kvalitet.

Produktutvalget fra Vision X inkluderer populære produkter som LED ekstralys, LEDbarer og LED arbeidslys – med mange produkter i Heavy Duty-segmentet for ekstreme arbeidsforhold og støtskader.

• Vision X USA Offisiell Nettside
• Vårt utvalg av Lazer

 


 

Hella er en av verdens største merkevarer innen lysindustrien, og kan spores tilbake til så tidlig som 1899, da selskapet under navnet Westfälische Metall-Industrie Aktien-Gesellschaft ble etablert. Hella er kjent for å produsere pålitelige produkter, og har lenge vært en av de sterkeste merkevarene i Norge og Norden, med populære produkter som Rallye 3003, Luminator Xenon og Comet 200 Xenon.

Det har ikke vært utviklingsstans i Hella-konsernet, og Hella har også vært en pådriver for LED-teknologi. I 2017 lanserte Hella som første produsent, landets eneste LEDbar med dobbel godkjenning i en og samme lykt, Hella SingleTwin LED. Flere andre av deres populære halogen- og xenonlykter har også fått en moderne utvikling, og du finner nå også flere Luminator og Comet-lykter med kraftig LED-teknologi.

• Hella Offisiell Nettside
• Vårt utvalg av Hella

 


 

Philips ble stiftet i 1891 i Eindhoven, Nederland, og har siden 1914 vært en innovatør innen bilbelysningsbransjen. Hos oss er Philips primært en leverandør av pærer av gjennomgående høy kvalitet, og du finner produkter i halogen, xenon og LED med betydelig økning i lysstyrke til ditt kjøretøy.

Fra Philips finner du et stort utvalg av halogen- og xenonpærer som øker lysstyrken, samt testvinneren deres, Philips X-tremeVision, tilgjengelig med H1, H4 og H7 sokkel.

• Philips Offisiell Nettside
• Vårt utvalg av Philips

 


 

Etablert i 1919, da flere produsenters lysavdelinger ble slått sammen, er Osram et av de største navnene innen lys i verden. Osram har i lang tid vært en markedsleder i bilbelysningsbransjen, og innoverer med kraftige produkter med lang holdbarhet. Hos oss finner du mange av Osrams halogen- og xenonpærer med OEM-spesifikasjoner, samt oppgraderingsprodukter som yter så kraftig som mulig.

• Osram Offisiell Nettside
• Vårt utvalg av Osram