H7 | PIAA Gen2 LED Oppgradering

Artikkelnummer
LEH123E
På lager
Kun 1 igjen
2995,-

Premium LED ombyggingskit fra Japanske PIAA. Nye Gen2 LED ombygging er forbedret på alle måter fra forrige generasjon, og leverer nå inntil 200% kraftigere lys enn standard halogenpærer, uten å skape blending for motgående trafikk, slik billig LED ombygging kan gjøre. PIAA H7 Gen2 LED fokuserer lyset, flytter det lengre opp, og på denne måten får du kraftigere lys lengre frem.

  • LED oppgraderingskit for H7
  • Inntil 200% kraftigere lys enn halogenpærer!
  • 6000K fargetemperatur

Hver eneste millimeter forbedret.

Nye 2-generasjons LED ombygging fra Japanske PIAA, har forbedret seg på hver eneste måte fra forgjengeren.
Den oppgraderte LED-chipen, i kombinasjon med et tynnere hovedkort, gir pærene et forbedret lysbilde som gir en krisp avskjæring i nærlys – samt optimaliserer effekten i lyktens reflektor i både nær- og fjernlys. Generasjon 2 H7 gir inntil 200% kraftigere lys enn standard halogen.

Optimalisert kjøling

Det sies at LED ikke produserer nok varme – men dette er ikke sant. Høyeffektive LED-produkter produserer en god mengde varme, og det er derfor viktig med optimal kjøling for at produktet skal operere ved 100% ytelse. PIAAs Gen2 LED ombygging er utstyrt med forbedrede kjøleribber, som er datagenerert for maks effekt – og i kombinasjon med den høy-effektive kjøleviften, er Gen2 optimalisert for at pærene skal opprettholde maksimal lysstyrke gjennom hele levetiden.

Multivolt

Premium LED ombygging er ikke lengre bare for personbiler, men er nå også utviklet for å fungere optimalt på lastebiler. Med en spenningskapasitet på 9-40V, passer Gen2 selv på 12/24V kjøretøy med veldig variabel spenning.

Plug-and-play

Gen2 ombygging er på samme måte som forgjengeren plug-and-play, som betyr at du ikke behøver å klippe eller lodde kabler på noen måte.

3 års garanti

Vi har komplett tro på PIAA, og tilbyr derfor 3 års garanti på det nye Gen2 LED ombygging.

Innhold i esken

  • 2 stk PIAA Gen2 H7-pærer
  • 2 stk PCU kontrollenheter
  • Monteringsinstruksjoner

Tester gjort ved PIAAs laboratorier i Japan har ikke avdekket pærevarsling i et utvalg moderne europeiske biler. Men; denne pæren har ikke innebygget CAN-bus kontrollenhet, og kan på enkelte biler skape et kort blink når bilens tenning blir skrudd på. Dette er ikke en funksjonsfeil, men pærens innebygde metode å avverge pærevarsel på, uten å øke strømforbruket ved bruk av motstand.

Produktomtaler

Spesifikasjoner

Generelt

Artikkelnummer:
LEH123E
E-merket:
Nei
Pærekategori:
Høy ytelse
Vanntetthet:
IP66
Garanti:
3 år
Antall i pakken:
2 stk

Tekniske Data

Teknologi:
LED
Spenning:
12V, 24V
Spenningsområde:
9-40V DC
Strømforbruk:
23W
Strømtrekk:
1,6A
Brukstemperatur:
-30°C til +85°C
Levetid:
>10.000 timer
Vibrasjonsrating:
10G
Pæretype:
H7

Fotometrisk Data

Antall lysfunksjoner:
1
Lumen:
1.500 lm
Antall LED:
2
Fargetemperatur:
6000K