Piaa 2000 Flood kit | LED

Artikkelnummer
DKCL209
På lager
Tilbudspris 1599,- Før 2990,-

Nyhet fra PIAA.

2000 Serien Flood rygggelykter fra Piaa er rustet med 1200 lumen per lykt og egner seg godt til bruk off-road og større kjøretøy ettersom de tilbyr spred lysdekning. Lyktene er allsidig til tross for sin størrelse og kan monteres på flere måter. Komplett sett med to stykk kraftige og robuste LED ekstralys.

  • Sett med kraftige LED ryggelys
  • 1200 lumen per lykt
  • TIlbyr spred lysdekning og egner seg godt til bruk off-road.

Nyhet fra PIAA.

2000 Serien Flood rygggelykter fra Piaa er rustet med 1200 lumen per lykt, naturlig hvitt lys og egner seg godt til bruk off-road og større kjøretøy ettersom de tilbyr spred lysdekning. Lyktene er allsidig til tross for sin størrelse og kan monteres på flere måter. Komplett sett med to stykk kraftige og robuste LED ekstralys. 

Japansk kvalitetsprodusent av lykter og pærer.

PIAA Japan har siden 1963 produsert kjøretøysbelysning med gjennomgående høy kvalitet. PIAA ble stiftet med løftet om å lage produkter i verdensklasse – noe de fortsetter å gjøre til denne dag. Deres produkter, både ekstralys, pærer og annet biltilbehør, er produsert etter strenge krav og Japansk presisjon. PIAA er et av få merker i verdensklasse, og utvikler deres produkter for, og i samråd med, verdenseliten innen racing.

Produktomtaler

Spesifikasjoner

Generelt

Artikkelnummer:
DKCL209
Farge:
Svart
E-merket:
Nei
Vanntetthet:
IP67
Garanti:
2 år
Antall i pakken:
2

Tekniske Data

Teknologi:
LED
Strømforbruk:
9.2W

Fotometrisk Data

Antall lysfunksjoner:
1
Lysbilde (Produsent):
Flood beam
Lumen:
1200 lumen
Fargetemperatur:
5600 k
Candela:
3160 cd

Mål

Høyde:
60 mm
Bredde:
81 mm
Dybde:
58 mm