PIAA LED Motstander | 12V 6ohm

Artikkelnummer
H-539
På lager
Kun 1 igjen
229,-

Sett med 2 stykk PIAA LED motstander og 4 strømtyver. Fjerner feilkode på biler med pærevarsling og hindrer hurtigblink ved bruk av LED blinklyspærer. Motstandene kan også brukes for å fjerne pærevarsling ved ettermontering av f.eks. LED markeringslys og baklykter på tilhenger.

  • Sett med 2 stk motstander
  • Fjerner feilkoder på LED-pærer
  • Hindrer hurtigblink på LED blinklys

Fjerner feilkoder

På enkelte biler kan det oppstå feilkoder ved bruk av LED-pærer. Disse universale mostandene kobles på pærens strømforsyning, og lurer bilen til å tro at en ordinær pære står i bilen.

Hurtigblink på LED blinklys

Ofte oppstår det hurtigblink ved installering av LED blinklyspærer i bil. For å løse dette må du installere en motstand som dette, slik at blinklysene blinker i normal hastighet igjen.

Montering

Motstandene kobles på mellom pærens 12V positive spenning og jording. Dette kan gjøres med de medfølgende strømtyvene, slik at du bare klipser på kablene. For en sikrere tilkobling loddes mostandene mellom positiv spenning og jording. Husk å isolere koblingene med el-tape etter montering.

Obs! Motstander genererer varme som kan smelte plast og kabler. Fest ikke slik at motstandene berører deler av plast, eller innen 10mm fra kabler. Fest ikke motstandene på plass med strips av plast.

Med i esken er 2 stykk PIAA LED motstander, samt 4 strømtyver for enkel kobling.

Produktomtaler

Spesifikasjoner

Generelt

Artikkelnummer:
H-539
Antall i pakken:
2 stk

Tekniske Data

Spenning:
12V