Piaa Quad Edge 4 | Led

Artikkelnummer
DKQE39E
På lager
2690,-

PIAA Edge 4 // LED ekstralys

7.080 Lumen, LED Ekstralys og hele 54 watt LEDUltrakompakte LED ekstralys fra velkjente PIAA, disse lyktene er designet for motorsport og videreført til veien med godkjenning for alle typer kjøretøyer. Lyktepakken gir hele 7.080 Lumen fra 54 watt LED. Det er ikke bare det kompakte designet som gjør disse lyktene unike i forhold til sine konkurrenter, men også den unike reflektoren som gjør at du får hele 180 grader lys plassert både framfor deg og ut til sidene av veien. Ledningsnett følger med i pakken!

  • Kompakte supersterke ekstralys
  • Kombo lysbilde med vidvinkel
  • 3540 lumen per lykt !

Nyheter fra Piaa 

Er du ute etter et par frontlykter med vidvinkel på hele 180 grader? Da kan Quad Edge 4 ledlykt settet fra Piaa være noe for deg. Lyktene er ny i år med naturlig hvit lys slik at du kan se godt under alle forhold. Lyktene kan monteres på flere måter og har en lysstyrke på 3540 lumen per lykt. 

Lyktene kommer som et sett inkludert ledningsnett, er E-merket og godkjent på norske veier. 

Japansk kvalitetsprodusent av lykter og pærer.

PIAA Japan har siden 1963 produsert kjøretøysbelysning med gjennomgående høy kvalitet. PIAA ble stiftet med løftet om å lage produkter i verdensklasse – noe de fortsetter å gjøre til denne dag. Deres produkter, både ekstralys, pærer og annet biltilbehør, er produsert etter strenge krav og Japansk presisjon. PIAA er et av få merker i verdensklasse, og utvikler deres produkter for, og i samråd med, verdenseliten innen racing. vi er stolte av å være de eneste norske leverandører av merket. 

Produktomtaler

Spesifikasjoner

Generelt

Artikkelnummer:
DKQE39E
Farge:
Svart
E-merket:
Ja
Godkjenning:
ECE R112
Vanntetthet:
IP67
Garanti:
2 år
Antall i pakken:
2

Tekniske Data

Teknologi:
LED
Spenning:
12V, 24V
Spenningsområde:
9-32V

Fotometrisk Data

Antall lysfunksjoner:
1
Lysbildegruppe:
Mellombred
Lysbilde (Produsent):
Kombo
Lumen:
3540lm
Fargetemperatur:
5600 k
Candela:
38900
Lysbredde:
180 grader

Mål

Høyde:
89 mm
Bredde:
97 mm
Dybde:
73 mm