PIAA S-RF 20 LEDBAR

Artikkelnummer
DKSR209E
På lager
4490,-

PIAA S-RF 20

Slank, kraftig og godkjent LED-bjelke!

Japanske PIAA har sluppet nyheten S-RF, dette er en utviklet versjon av den tradisjonelle RF-serien som er brukt i en årrekke innen motorsport. S-RF er kraftigere og slankere, dette gir et mer moderne utsende samt mer lys når du trenger det. 

PIAA S-RF 20 gir hele 57 Watt med kombinert lysbilde, dette gjør at du får både lys godt lys på veien og området utfor veien, absolutt en trygghet på mørke Norske landeveier. Med S-RF-serien medfølger det både festebraketter for side-montering og slide fester som kan flyttes hele ledbarens lengde, dette gjør at monteringen er både enkelt og solid!

  • Godkjent ledbar
  • Forbedret og optimalisert !
  • Naturlig hvitt lys !

Nyhet fra PIAA

Er du ute etter et fjernlys som lar deg se bedre i mørket? PIAA har nå kommet ut med en ledbar som tilbyr alle de gode egenskapene du som bileier trenger på de mørke vinterdagene i Norge. Du kan få en bedre kjøreopplevelse, føle deg tryggere og ikke minst unngå ulykker på din kjøretur. 

PIAAs nye RF-S 20 Combo gir deg et godkjent ekstralys med lysstyrke på 4050 lumen. Ledbaren er slank med en naturlig hvit farge slik at du kan se bedre selv i varierende værforhold. 

Japansk kvalitetsprodusent av lykter og pærer.

PIAA Japan har siden 1963 produsert kjøretøysbelysning med gjennomgående høy kvalitet. PIAA ble stiftet med løftet om å lage produkter i verdensklasse – noe de fortsetter å gjøre til denne dag. Deres produkter, både ekstralys, pærer og annet biltilbehør, er produsert etter strenge krav og Japansk presisjon. PIAA er et av få merker i verdensklasse, og utvikler deres produkter for, og i samråd med, verdenseliten innen racing.

Produktomtaler

Spesifikasjoner

Generelt

Artikkelnummer:
DKSR209E
Farge:
Svart
E-merket:
Ja
Godkjenning:
ECE R112
Vanntetthet:
IP67
Garanti:
2 år
Antall i pakken:
1

Tekniske Data

Teknologi:
LED

Fotometrisk Data

Fargetemperatur:
5600K
Candela:
134,700 cd