Rigid

Rigid

Ekstralys til bilen gir deg mye bedre sikt og gjør at du kan føle deg tryggere i mørket. Vi tilbyr blant annet bilbelysning fra det populære merket Rigid.

SE VÅRT UTVALG

Rigid Industries er et amerikansk merke som produserer LED-belysning av premium kvalitet. Merket er et av Norges mest populære innen kjøretøysbelysning og arbeidslys, mye på grunn av produktenes utrolig robuste kvalitet og holdbarhet.

Arbeidslys tilbyr ekstralys og arbeidslys fra Rigid i alle prisklasser, størrelser og med forskjellig kastelengde. Felles for dem alle er at de er skapt for å tåle tøffe værforhold og har en uslåelig lysstyrke.

Ekstralysene fra Rigid blir produsert i USA, og har et amerikanskinspirert design. Her hos Arbeidslys finner du Norges største utvalg av Rigid, og alle produktene har fem års garanti.

Bestselgeren Rigid SR20

Rigid SR20 er vår bestselger fra Rigid sitt sortiment – og et veldig godt valg hvis du lurer på hvilket ekstralys du bør gå for.

Dette er en LED-bar med et stilig amerikansk design som passer de fleste biler. I likhet med alle våre ekstralys, er Rigid SR20 typegodkjent for bruk på veier i Norge. Ekstralyset har en enorm lysstyrke på 7500 lumen og en kastelengde på hele 837 meter.

Den lange kastelengden forvandler kveld til dag, og bredden på lyset gjør at du får oversikt over hele veien. Ekstralyset er enkelt å montere, og kan monteres over eller under skilt eller innfelt i støtfangeren.

Ekstralyset leveres med korte og lange sidebraketter og komplett ledningsnett med bryter, sikring og relé. Rigid SR20 har fem års garanti og en levetid på rundt 50.000 timer.

Føl deg tryggere i trafikken med ekstralys

I Norge er det lovpålagt å ha fjernlys som lyser opp minst 100 meter av veien, men mange har opplevd at de standard fjernlysene ikke holder. Spesielt hvis man kjører mye på kvelden eller natten, kan det være nødvendig med ekstra belysning.

Flere av våre ekstralys har en kastelengde på over 1000 meter og et bredt lysbilde som gjør at du får mye bedre oversikt over veien enn med de obligatoriske fjernlysene.

Dette gjør kjøringen tryggere både for deg og de andre som ferdes i trafikken.

Bredden og lengden på lysbildet gjør også at du kan oppdage eventuelle hindringer i trafikken så tidlig som mulig. På høsten og vinteren er det spesielt stor fare for viltpåkjørsler, men med et kraftig ekstralys kan man forhindre at dette skjer.

Arbeidslys og båtlys

Rigid har også spesialisert seg på robuste arbeids- og marinlys. Her hos Arbeidslys finner du et bredt utvalg av deres arbeids- og marinlys i alle prisklasser. Felles for dem alle er at de har en utrolig lysstyrke og vanvittig kastelengde.

Arbeidslyset D-Serie PRO Diffused gir deg for eksempel 3.168 lumen per lykt, med 60 graders lysspredning. Dette er et sett med to kompakte lykter som har en levetid på 50.000 timer og linser som er laget av nærmest uknuselig polykarbonat.

Hvis du derimot ser etter marinlys, kan vi anbefale D-Serie Marine Pro. Dette er et robust sett med båtlykter som er spesielt utformet for bruk på sjøen. Lyktene er laget med spesialutviklet marinelakk, som gjør dem ekstra motstandig mot salt og sjø.

Dette er Arbeidslys

Hvert år forekommer det ulykker i trafikken eller på arbeidsplassen som følge av dårlig belysning. Vi i Arbeidslys ønsker å bidra til å forhindre slike ulykker. Derfor tilbyr vi et av Norges største utvalg innen ekstralys og arbeidslys.

Vi tilbyr kvalitetsprodukter både fra kjente og mindre kjente produsenter. Når du handler fra oss, kan du være sikker på at du får noen av de beste varene som er tilgjengelige på markedet. Her er noen av de andre merkevarene vi fører:

Lazer

Britiske Lazer Lamps startet opp i 2010, og har siden blitt en av verdens ledende produsenter av ettermontert kjøretøysbelysning. Innen det første året med produksjon, hadde Lazer sine produkter blitt nominert til tre priser, blant annet for det mest innovative produktet innen motorsport i 2012.

Lazer Lamps´produkter er spesielt kjent for sin robuste kvalitet og imponerende kastelengde.

Hella

Hella er et kjent tysk merke med en historie som strekker seg helt tilbake til 1899. Dette er et veldig kjent og pålitelig merke innen kjøretøybelysning. Hos oss finner du et bredt utvalg av Hellas anerkjente produkter – blant annet ekstralys med Halogen og Xenon, samt de mer moderne LED-lyktene.

ODIN Lights

ODIN Lights er vår egen merkevare, som vi utviklet i samarbeid med en rekke produsenter. Det tok flere år med forskning og testing for å utvikle ODIN Lights, men resultatet ble en komplett lysserie med arbeidslys, ekstralys, varsellys og alt du trenger av tilbehør.

PIAA

PIAA er et japansk merke som ble lansert allerede i 1963. Siden den gang har det japanske merket blitt en av verdens ledende merkevarer innen kjøretøysprodukter. PIAA tilbyr blant annet kraftige LED-barer, ryggelys og ekstrapærer i premium kvalitet.

Når du kjøper et produkt fra dette merket, vet du at du får noe av det beste markedet har å tilby – disse produktene er nemlig utviklet i samråd med verdenseliten innen racing.

Har du spørsmål? Kontakt oss i dag!

Vi i Arbeidslys legger stor vekt på å gi god service til våre kunder. Vi tilbyr 60 dagers bytterett og gratis frakt ved ordre på over 989,-.

Hvis det er noe du lurer på, finner du kanskje svaret i vårt hjelpesenter. Hvis ikke må du gjerne ta kontakt med oss på telefon eller gjennom lenken nedenfor.

KONTAKT OSS