Reidar ønsket seg bedre lys på bilen, slik hjalp vi han.

Reidar på 52 år bor på Fauske i Nordland og kjører hver dag én time til og fra jobb i sin Skoda Octavia. 
Han hadde lenge tenkt at lysene på bilen ikke var gode nok, og at han gjerne skulle hatt både mer lengde og bredde på lyset. 
Etter å nesten ha kollidert med en elg bestemte Reidar seg for at han nå måtte finne en bedre løsning når det kom til bilens belysning. 

"Veien til og fra jobb er en god blanding av strake strekninger og svingete partier, på enkelte områder er det også stor elgfare."
- Reidar


Reidar SKoda


Et hav av muligheter

Da han først startet prosessen klikket han seg rundt på flere nettsider og oppdaget at det fantes et hav av muligheter når det kom til ekstra fjernlys, dette førte til at han ble usikker på hva han burde velge. 
Reidar tok da kontakt med oss på mail hvor han fikk hjelp til å velge ut en ledbar som passet perfekt for hans bruk.
Det vi så på var Reidars lysbudsjett, om han ønsket ledbar eller runde lykter, hva han ønsket fra selve lyskilden (styrke, lysbilde, teknologi) og hvilket uttrykk han ønsket på bilen når det kom til montering.
Vi presenterte da noen få forlag for Reidar som passet til hans ønsker, for å forenkle valget. Vi passet også på å forklare hva som skilte ledbarene fra hverandre slik at han enkelt kunne velge det som passet han best.
Til slutt havnet valget på en Lazer Linear 18 Standard, da Reidar ønsket seg en diskré ledbar med et lysbilde som lyste godt opp på sidene av veien, men samtidig hadde god lengde.

«Nå er kjøringen til og fra jobb en lek! Når man bor så langt nord så er det nesten helt nødvendig å ha ekstra fjernlys på bilen.
At jeg ikke har kontaktet Arbeidslys.no tidligere, skjønner jeg ikke. God service fra start til slutt. Her handler jeg gjerne igjen»

- Reidar


Ledbaren hadde en pris han var komfortabel med og vi var behjelpelige med informasjon for hvordan denne skulle monteres på hans Skoda Octavia.
Et par dager etter bestillingen ble registrert i nettbutikken hos oss, monterte Reidar ledbaren på bilen, hjemme i sin egen garasje. 

 


Ønsker du samme lysoppsett som Reidar?

Her er produktene han benyttet seg av: 


Ta kontakt med oss om du ønsker hjelp!