rbeidslys.no er nettbutikken som setter din trygghet i fokus.

Vi gjør det enkelt å handle hos oss!

Vi ønsker at du skal få det beste og enkleste kjøpsopplevelsen mulig, og vi gir deg derfor et noen løfter som gjør det ekstra lett å velge Arbeidslys.no når du handler kjøretøybelysning.

Fri frakt på ordre over 989,-

Vi gjør det kjempeenkelt å handle hos Arbeidslys.no, og gir deg fri frakt på kjøp over 989 kroner.
Alt du trenger å gjøre er å fylle opp handlekurven med alle de fantastiske produktene du ønsker deg, og fraktkostnaden er ferdig fjernet i kassen.

Betingelser:

  • Tilbudet gjelder kun privatkunder/privatkjøp.
  • Gjelder kun fraktalternativet Klimanøytral Servicepakke.
  • Gjelder kun for leveringer innen Norge.

Gratis support

Har du tatt deg vann over hodet, eller kanskje du bare er usikker på noe? Vi tilbyr alle kunder helt gratis hjelp med montering eller andre spørsmål over telefon eller epost – enkelt og greit – slik at alt går som det skal.

Våre eksperter kan hjelpe deg med spørsmål om produkter, monteringen, og det lange, tunge regelverket som omhandler lys på kjøretøy.

Du kan nå oss enkelt på Facebook, epost, eller telefon: 476 89 900.

60 Dagers bytterett

Det er helt greit å ombestemme seg, og vi vil at du skal være helt fornøyd med produktet du har kjøpt. Derfor kan du på Arbeidslys.no bytte et produkt du har kjøpt innen 60 dager fra du mottok varen! Dette gjelder også dersom du ønsker å returnere bare deler av din ordre.

Hvilke varer kan jeg bytte?

Som hovedregel kan alle produkter handlet hos Arbeidslys.no returneres. Men vi har et par kriterier for å kunne gjennomføre en retur:

  • Varen må være ubrukt og uskadet – samt ligge som levert i originalemballasjen.
  • Emballasjen må være uskadet.
  • Produktet er ikke spesialprodusert eller skreddersydd.

Les mer om 60 dager bytterett her!

Kjøp nå, betal senere

I samarbeid med Klarna, tilbyr vi gratis 14-dagers faktura til alle våre privatkunder. På denne måten kan du enkelt vente med betalingen til du har fått og inspisert varen, slik at du kan se om du er fornøyd før du betaler.

Du kan lese mer om Klarna og Klarna Faktura på deres nettsider.