Vision X 5,5 års funksjonsgaranti

Vision X gir en bransjeunik lang funksjonsgaranti på 5,5 år, slik at du kan være sikker på at valget av Vision X er en god investering.

Om garantien

Vision X produserer produkter av høyeste kvalitet, med den seneste teknologien i grunnen. Hver eneste komponent er nøyaktig utvalgt, og hvert produkt er designet og utviklet med presisjon. Kvalitetskontrollen er brutalt streng, slik at du kan være sikker på at lykten din vil lyse år etter år, selv i de hardeste omgivelser. Uansett kan man aldri garantere 100% at ingen lykter vil oppleve problemer. Det som derimot kan garanteres er at du som kunde vil motta førsteklasses hjelp til å rette opp i problemet med minst mulig skade. Derfor lover Vision X en 5,5 år lang funksjonsgaranti på nesten alle LED-lykter. Det innebærer at dersom én eller flere dioder slutter å virke, eller lyser mindre enn 75% av styrken den lyste som ny innen 5,5 år fra kjøpsdatoen, blir lykten reparert eller byttet ut, uten kostnader fra oss.

Begrensninger i garantien

Funksjonsgarantien gjelder så lenge produktet ikke har blitt utsatt for en ytre påvirkning som kan skade diodenes levetid, eller om kabel og kontakt fra lykten har blitt klippet eller ellers skadet. I tillegg vil alle uautoriserte inngrep på en lykt, skade som følge av ukorrekt montering, støt, slag eller at lykten har blitt benyttet utenfor det forventede og spesifiserte miljø annullere garantikravet.

Vision X VL-Serie

Arbeidslys og ekstralys i Vision X VL-serie er ikke omfattet av 5,5 års funksjonsgaranti, men heller en begrenset 2 års funksjonsgaranti.