XBB DONGLE & XBB POWERUNIT | Canbus kabel-sett

Artikkelnummer
O-3030-17
På lager
2290,-

XBB DONGLE & XBB POWERUNIT leverer en meget hurtig og varig løsning for å hente ut styrestrøm til ekstralys og andre lys punkter på biler med Bi-Xenon eller LED hovedlys. Mange av disse bilene har ikke et stødig 12V signal til lyktene som du kan hente ut styrestrøm til, og du må derfor benytte en enhet som dette. Fordelen med XBB er at du ikke trenger å trekke kabler fra bilens coupé til motorrommet siden signalet går trådløst.

  • For henting av styrestrøm på biler med Bi-Xenon eller LED hovedlys
  • Enkel tilkobling | APP-Styrt
  • Ingen kabler inn i bilen

XBB Dongle - En smart liten leser, Dongle leser ut informasjons fra bilens interne canbus system som når ekstralys tennes og parklys, denne informasjonen blir behandlet og overført til XBB Powerunit som er et relé som er trådløst tilkoblet XBB Dongle. Fordelen med XBB systemet er at du ikke trenger å koble det inn med hjelp av kabler og at du ikke trenger å trekke kabel fra motorrommet til coupén. 

I XBB-appen, som kan lastes ned på Android og IOS (Apple) kan du laste ned informasjon om hvilken bilmodell du vil montere lys på, dermed overføres informasjonen (programet) til XBB Dongle leseren. 

Komplett liste over biler som fungerer med XBB finner du her

Produktomtaler

Spesifikasjoner

Generelt

Artikkelnummer:
O-3030-17
Farge:
Svart
Godkjenning:
EN 50498:2010 +
Garanti:
2 år
Antall i pakken:
1

Tekniske Data

Spenning:
12V
Spenningsområde:
12V - 24V